content image

Het laatste nieuws kunt u volgen via facebook.

In de laatste Geandewei stond bij veel gemeentes vermeld dat er geen kerkdiensten gehouden worden i.v.m. het Corona virus. Met Pasen in aantocht zijn er een aantal mensen met het initiatief gekomen om in de goede week vanaf Palmpasen gezamenlijk diensten te organiseren. Deze diensten worden gehouden in Anjum en van daaruit met beeld en geluid uitgezonden. Via bovenstaande knop kunt u bij deze diensten komen. 

Zondag 5 april Palm Pasen                           Zaterdag  11 april  Stille Zaterdag

9:30 uur:      Dhr. W. Feddema                        20:30 uur:    Ds. W. Veltman

Donderdag 9 april Witte Donderdag            Zondag 12 april  1e Paasdag

19:30 uur:    Ds. G. van Wieren viering H.A.   9:30 uur:      Ds. W.J. van Dijk

Vrijdag 10 april  Goede Vrijdag                     Maandag 13 april  2e Paasdag

19:30 uur:    Ds L. Adema                                9:30 uur:       Ds. G. van Wieren.

Organist Yvo van Hijum wil graag een steentje bijdragen in deze moeilijke tijd. We kunnen niet naar de kerk, terwijl de behoefte daaraan waarschijnlijk wel groot is. Daarom heeft hij 2 bewerkingen gemaakt iedereen in deze moeilijke periode te bemoedigen. 

De 1e is een bewerking van vaste rots van mijn behoud en de 2e is een bewerking van welke vriend is onze Jezus. Door te klikken op de knop wordt het lied afgespeeld.

Nieuwtjes

content image

We kunnen terugkijken op een geslaagde Bijbelzondag.Thema was: met andere ogen. Hierbij stond het verhaal van Bartimeus centraal. Met een groepje jongeren werd de schriftlezing na gespeeld. Er werd een lego filmpje getoond en er werden brillen en placemats uitgedeeld aan de kinderen. De gemeenteleden werd gevraagd om de dienst vanuit een ander oogpunt te bekijken door op een andere plek in de kerk te gaan zitten. Kortom de gemeente was in beweging. Op de bril die de kinderen kregen stond de volgende tekst: Kijk met de ogen van je hart, open je hart voor Jezus. 

Ook is deze dienst de samenleesbijbel junior geïntroduceerd. Samen met de gewone samenleesbijbel gaat deze bij de gezinnen en de pakes en beppes langs. Er is een schriftje bijgevoegd waar de lezers hun bevindingen in kunnen shrijven. De bijbels zullen na een maand naar een volgend gezin gaan.  

Slotdienst

26-05-2019

Op  zondag 26 mei hebben we het seizoen afgesloten van alle activiteiten rondom de kerk en het jeugdwerk. We begonnen met een ontbijt met alle jeugd. Daarna een prachtige dienst met Wouter en band. Thema was: get connected. Alle groepen die we binnen de kerk hebben, hadden een doos gemaakt waarmee we samen de levende stenen van onze gemeente konden uitdrukken. 

Lees verder