content image

Het laatste nieuws kunt u volgen via facebook.

Nieuwtjes

content image

We kunnen terugkijken op een geslaagde Bijbelzondag.Thema was: met andere ogen. Hierbij stond het verhaal van Bartimeus centraal. Met een groepje jongeren werd de schriftlezing na gespeeld. Er werd een lego filmpje getoond en er werden brillen en placemats uitgedeeld aan de kinderen. De gemeenteleden werd gevraagd om de dienst vanuit een ander oogpunt te bekijken door op een andere plek in de kerk te gaan zitten. Kortom de gemeente was in beweging. Op de bril die de kinderen kregen stond de volgende tekst: Kijk met de ogen van je hart, open je hart voor Jezus. 

Ook is deze dienst de samenleesbijbel junior geïntroduceerd. Samen met de gewone samenleesbijbel gaat deze bij de gezinnen en de pakes en beppes langs. Er is een schriftje bijgevoegd waar de lezers hun bevindingen in kunnen shrijven. De bijbels zullen na een maand naar een volgend gezin gaan.  

Slotdienst

26-05-2019

Op  zondag 26 mei hebben we het seizoen afgesloten van alle activiteiten rondom de kerk en het jeugdwerk. We begonnen met een ontbijt met alle jeugd. Daarna een prachtige dienst met Wouter en band. Thema was: get connected. Alle groepen die we binnen de kerk hebben, hadden een doos gemaakt waarmee we samen de levende stenen van onze gemeente konden uitdrukken. 

Lees verder