Campingdienst

Op zaterdag 30 juli was de commissie vol goede moed de camping aan de Koudenburgerreed gereed aan het maken. Met de nodige hulptroepen werden de bankjes, stoelen en tafels klaargezet. De speurtocht werd alvast uitgezet en er werd in de prachtige boomgaard van Aukje en Uilke nog een bakje koffie gedronken.

Zondagochtend om 8.00 uur richting de Koudenburgerreed om de laatste puntjes op de i te zetten.  Toen leek het weer nog zonnig en droog……..maar daar kwam helaas snel verandering in.

De buienradar is in een uur tijd waarschijnlijk nog nooit zo vaak geraadpleegd; wordt het wel weer droog, kan het wel doorgaan? Er werd besloten om de koffie en thee bij Aukje en Uilke in de schuur te drinken en af te wachten  of het rond 10.00 uur droog is. En ja hoor, het is droog en de dienst kan beginnen.

Na een welkomstwoord en samenzang  kon er gestart worden met de speurtocht. Vragen voor jong en oud. Na de speurtocht werd de dienst afgesloten met het samen zingen van het zegenlied de Here zegent jou.

De collecte was bestemd voor activiteiten in de Skûle te Metslawier. Na afloop was er nog gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.  Dit was erg gezellig!

De menorahcommissie kan terug zien op een geslaagde campingdienst.